_DAS8808.jpg

פסטה בעבודת יד

רביולי

בטטה

ארטישוק

ערמונים

תרד

ספגטי

רגיל

מלא

כוסמין

פטוצ׳יני

רגיל

מלא

כוסמין

פנה

רגיל

מלא

כוסמין
עשבי תיבול
עגבניות
סלק
תרד
טבעוני

_DAS9387.jpg
_DAS8803.jpg

איך מכינים?
איזה יחס?
100 גרם פסטה : ליטר מים : 10 גרם מלח : 10 גרם שמן זית

מה עושים?
מרתיחים מים בסיר גדול.
כשהמים מבעבעים מוסיפים מלח ושמן זית.
מכניסים את הפסטה. זמן הבישול תלוי בסוג הפסטה.
פסטה עם רוטב תבושל חצי מהזמן במים
וחצי מהזמן ברוטב.
פסטה המוגשת ללא רוטב, יש לסנן מהמים,
להוסיף מעט שמן זית ולערבב בכדי למנוע הידבקות.
לאחר הבישול ניתן לשמור עד 3 ימים במקרר בכלי סגור.


כמה זמן?
פסטה כ-2 דקות
רביולי כ-5 דקות
ניוקי כ-5 דקות

אזור התעשייה רמת ישי, הצפצפה 1  |   04-953-5414

עקבו אחרינו:

  • Facebook
  • Instagram