top of page
פסטה בעבודת יד
רביולי
בטטה
ארטישוק
ערמונים
תרד
ספגטי
רגיל
מלא
כוסמין
פטוצ׳יני
רגיל
מלא
כוסמין
פנה
רגיל
מלא
כוסמין
עשבי תיבול
עגבניות
סלק
תרד
טבעוני
איך מכינים?
איזה יחס?
100 גרם פסטה : ליטר מים : 10 גרם מלח : 10 גרם שמן זית
מה עושים?
מרתיחים מים בסיר גדול.
כשהמים מבעבעים מוסיפים מלח ושמן זית.
מכניסים את הפסטה. זמן הבישול תלוי בסוג הפסטה.
פסטה עם רוטב תבושל חצי מהזמן במים
וחצי מהזמן ברוטב.
פסטה המוגשת ללא רוטב, יש לסנן מהמים,
להוסיף מעט שמן זית ולערבב בכדי למנוע הידבקות.
לאחר הבישול ניתן לשמור עד 3 ימים במקרר בכלי סגור.
כמה זמן?
פסטה כ-2 דקות
רביולי כ-5 דקות
ניוקי כ-5 דקות
bottom of page